2025-01-13 106 浏览
朋友就住喺淘大花园,特别推介呢间西餐,话佢嘅猪手系招牌菜叫我一定要试🐷 陀地推介冇理由唔去嘅😌Hazelnut Latte☕️ 香浓嘅榛子味,搭配滑顺嘅咖啡,饮落去口感极度丰富,甜度适中😋令整杯饮品充满层次感菠萝荔枝四季春茶🍍 味道清新,菠萝香气扑鼻,茶底系四季春,带有淡淡嘅花香,仲有一片菠萝干做装饰,视觉上更加吸引😍每一啖都好似喺夏日嘅阳光下,令人心情愉悦🥰柚子德国咸猪手🐖 呢个咸猪手有三个味道,我哋拣咗柚子试吓,果然令人惊喜🤩猪手外皮酥香,肉质软嫩,柚子嘅清香同猪肉嘅咸香相辅相成,口感丰富,搭配酸菜,令整个味道更加balance😋香煎露笋鹅肝牛肝菌炖饭🪿 上枱即刻散发出浓郁嘅香气,忍唔住要大大啖试下。鹅肝煎至金黄,外脆内嫩🤤与香浓嘅牛肝菌炖饭相得益彰,米饭吸收咗鹅肝嘅油脂,味道超级入味,每一啖都令人陶醉🥰🤑 人均消费:~$222🤩 推荐指数:7.5 / 10📍 餐厅资料:SuperNormal (淘大商场2期) (九龙湾)九龙湾牛头角道77号淘大商场2期地下G196-199号舖☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*喜欢我的食评请Like & Follow

Hazelnut Latte☕️

菠萝荔枝四季春茶🍍

柚子德国咸猪手🐖

香煎露笋鹅肝牛肝菌炖饭🪿

🤑 人均消费:~$222
🤩 推荐指数:7.5 / 10
九龙湾牛头角道77号淘大商场2期地下G196-199号舖

喜欢我的食评请Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.lifestyle

#lifestyle #hklife #foodie #foodiegram #foodielife #hkblogger #hkbeautyblogger #beautykol #hkinfluencer
#hkbeautyinfluencer #hkkol #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去处 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #九龙湾美食 #淘大花园 #淘大商场 #西餐 #脆皮猪手 #SuperNormal