2023-11-15
手作鲜芋站 🍠唔知呢度有冇好钟意食芋圆、芋泥嘅朋友!🗣️🗣️🗣️有好嘢介绍俾你哋!❤️❤️❤️呢一间位于九龙城嘅舖头,芋圆、芋泥、麻糬全部都系自家制,味道真系好食过出面嘅好多!平时钟意啲烟烟韧韧野嘅朋友,千祈唔好错过!💯💯💯我哋今次就嗌咗两个饮品🧋、一个糖水🥣 同埋一个三文治🥪!饮品方面,我就拣咗宇治抹茶芋圆鲜奶 🍼$36 同埋 奶盖四季春🌱$26,佢哋嘅饮品仲可以加$6配麻糬添!加咗麻糬之后、成杯饮品配料就更加有咬口,劲多配料嘅台式饮品,就系My Favorite!✅✅佢哋嘅糖水都有好多款唔同选择,我就拣咗椰汁桃胶西米露$42,一兜就有齐三色芋圆、椰汁🥥、西米、桃胶,佢哋嘅芋圆烟靭有咬口,而且真系有少少芋头味,唔会好似有啲舖头买外来嘅返嚟整,𠮶啲食落劲似泥胶🤣🤣佢哋仲有多款,即叫即制嘅吐司,为咗试佢哋嘅芋泥,我哋就拣咗芋泥Oreo吐司🍞!佢哋嘅芋泥属于清甜,有芋头嘅淡香,配Oreo都几好,唔会太抢走芋泥嘅味道~佢哋买吐司仲有优惠!如果大家买吐司加埋嘢饮嘅话,饮品可以减$8添㗎!
我哋今次就嗌咗两个饮品🧋、一个糖水🥣 同埋一个三文治🥪!