之前去完褔冈再玩埋落鹿儿岛,食咗鹿儿岛嘅牛肉觉得好正,已经好挂住好想再食,返到黎发觉铜锣湾时代广场呢间---🌟上村牧场🌟都有鹿儿岛萨摩牛食,即刻入去试下😝餐厅由放题转为单点餐牌, 所以实惠价钱试到萨摩牛🤩餐厅店员服务态度仲好好👍🏻._.🐂 | 上村牧场-自慢烧肉10种盛盒 | 🐂点咗个有齐10种唔同部位嘅萨摩牛盛盒,一次过可以试到十种唔同部位😳而且萨摩牛系手工切割,厚身,厚达7mm,雪花纹又靓!呢到最特别系会上埋现磨嘅芝麻同苹果蓉,自己制成独家嘅秘制腌肉酱汁,每烧肉之前点一点再烧,味道好有惊喜🫣估唔到会咁好食,又可以中和肉嘅油脂感,我都系第一次食到咁正嘅组合👍🏻·🦐 | 极上海鲜盛合 | 🦐食咗咁多肉,想点返啲海鲜烧盛盒中和下个味道,上盘嘅海鲜睇落大大只好新鲜,烧完一样保留新鲜弹牙嘅口感,除咗头先嘅牛肉盛盒,又一系劲好食必点嘅海鲜盛盒🤩.._.

._.
🐂 | 上村牧场-自慢烧肉10种盛盒 | 🐂