2023-10-02 361 浏览
每次嚟呢间餐厅都会叫蛋包饭 今次餐厅仲出左几款新既蛋包饭 餐牌仲有其他新嘢 好多唔同嘅选择 今次叫咗两个新出嘅蛋包饭 我哋叫咗一个日本A5和牛旋风蛋包饭 摆盘摆得好靓 和牛可以拣份量 一个人食拣咗个细份量 A5和牛份量都几多 唔系得个两三块 而且每块都系细细块 生熟程度岩岩好 入口即溶 好淋身 酱汁食唔出系咩汁 但食落几好味另外仲叫咗个味噌鸡肉配香草忌廉汁蛋包饭 卖相好靓 鸡肉有五小件 鸡皮煎得好香脆 鸡肉好嫩好滑 香草忌廉汁冇乜味 不过整体都唔错如果蛋包饭个蛋可以做得厚身啲 就更加好味 佢哋嘅蛋系一层好薄身既蛋包住啲饭 饮品叫咗杯巨峰提子芒果梳打 好大杯 饮落好香甜好清新 唔会太甜 几好味整体黎讲 食物好味 价钱合理 餐牌多选择 值得一试

整体黎讲 食物好味 价钱合理 餐牌多选择 值得一试
日本A5和牛旋风蛋包饭