唔想左右为难⁉️ 依家唔使周围去啦快啲约齐三五知己去铜锣湾登龙街嘅 Mr. K Pizza 🍕 N Chicken 🐔 皆因喺呢度可以食到韩风炸鸡🍗 🇰🇷 更可同时叹到满载芝加哥风情嘅韩式薄饼🍕 实行一次过满足晒✌️两个愿望✨$499 二人套餐 ❣️凯撒沙律 x 1 🥗 沙律菜🥗新鲜 份量十足 食住炸鸡、Pizza重口味嘅食物 可以食返啲沙律菜帮助消化 感觉更开胃 仲唔会咁腻添😊❣️芝加哥薄饼 x 1 (可选双拼口味) #芝士控 必食‼️ Pizza 最大卖点就系整个批之间到批边都加入咗满满嘅芝士🧀 只要轻轻一拉 长长嘅芝士拉丝即时呈现眼前 令人垂涎三尺🤤 奉劝大家食嘅时间 小心芝士酱爆🤭 薄饼除咗有唔同配料可以拣之外 更提供不同嘅芝士、酱汁 及 批边以供选择 啱晒我呢啲三心两意嘅人😂今次拣咗呢两款口味: 🍕Mr. K 番茄🍅芝加哥(黑糖边) 干番茄🍅、烤鸡、蘑菇、烟肉🥓、双倍水牛芝士、罗勒、巴马臣芝士配番茄酱🥫  🍕海鲜🦑狂热芝加哥(蜜糖边) 鱿鱼🦑、蚬肉、青口、蟹肉棒、青椒🫑、双倍水牛芝士、车打芝士、秘制Mr.K酱、红椒粉 我自己比较喜欢呢一款,秘制Mr.K酱同海鲜配料搭出色,味道有惊
唔想左右为难⁉️ 依家唔使周围去啦

$499 二人套餐
 ❣️凯撒沙律 x 1 🥗
❣️芝加哥薄饼 x 1 (可选双拼口味)
只要轻轻一拉 长长嘅芝士拉丝即时呈现眼前 令人垂涎三尺🤤
奉劝大家食嘅时间 小心芝士酱爆🤭
今次拣咗呢两款口味:
🍕Mr. K 番茄🍅芝加哥(黑糖边)
 🍕海鲜🦑狂热芝加哥(蜜糖边)
鱿鱼🦑、蚬肉、青口、蟹肉棒、青椒🫑、双倍水牛芝士、车打芝士、秘制Mr.K酱、红椒粉 我自己比较喜欢呢一款,秘制Mr.K酱同海鲜配料搭出色,味道有惊喜🤩
薄饼做得比较厚身 食落口感丰富 饼身非常松软 烟烟韧韧 以芝士配上黑糖/蜜糖嘅批底创新味道出奇地夹 同时满足味蕾 及 视觉享受🤩
意粉 🍝/ 炸鸡🍗 x 1 ❣️韩式炸鸡🍗(蜜糖芥末🍯)
即叫即做嘅炸鸡🍗热辣辣♨️,有5大件,好抵食🤩,外层金黄香脆,内里肉质仍然保持鲜嫩。
蜜糖味道较重,食落啖啖滋味😊;而芥末味道较淡唔太浓,咁就唔怕抢味 😋
饮品 x 2 🍹蜜桃梳打🍑 🍹柚子梳打
小店用餐🍽气氛一流,食物亦有水准,下次会再试其他口味嘅pizza ☺️。
2022-11-07
用餐优惠
试食活动
  • Mr. K 番茄芝加哥薄饼,
  • 韩式炸鸡