2023-05-04 41 浏览
前排经过荔枝角,撞正午饭时间,见到呢间餐厅——🌟Baron cafe & restaurant🌟好有西式餐厅嘅感觉,所以入去试下佢哋嘅lunch🤩餐厅午餐都好爆多人,坐无虚席,但佢餐枱都算多,好彩唔洗等位😌餐牌选择劲丰富,饭、意粉、扒都有齐,想健康啲仲可以选择沙律食🥗._./ Lunch Set /🐖|黄金牛油脆猪扒配洋葱汁(配薯条)|🐖听讲呢到嘅脆猪扒好多人赞,见到紧系要试吓啦,一上枱超邪恶但有好吸引🤩无论猪扒定薯条都炸到好香脆,猪扒仲系用咗咸蛋黄黎炸,香得黎又唔会太腻,猪扒砌好咗一旧旧咗炸,方便食👍🏻配埋香浓嘅洋葱汁,正💕·🐂|烧美式西冷牛扒配黑椒汁(配薯菜 +$6)|🐂黑椒汁好香浓,结身得黎又唔腻,牛扒肉质腍身,系久违了我最爱嘅菜餐厅其中一个味道💕·/ 沙律 /🥗|烟鸭凯撒沙律|🥗沙律份量都算多,配埋烟鸭胸,增加多一种咸香味🌟·/ 饮品 /💚|三青汁(青瓜/西芹/苹果)|💚健康得黎好好饮,唔会太甜,味道清清地,稠糊度啱啱好,劲fresh💚·🍊|咸柑桔|🍊够味,解渴又消腻._.
._.
/ Lunch Set /
🐖|黄金牛油脆猪扒配洋葱汁(配薯条)|🐖
🐂|烧美式西冷牛扒配黑椒汁(配薯菜 +$6)|🐂
/ 沙律 /
🥗|烟鸭凯撒沙律|🥗
沙律份量都算多,配埋烟鸭胸,增加多一种咸香味🌟
/ 饮品 /
💚|三青汁(青瓜/西芹/苹果)|💚