2023-06-16 254 浏览
见同事好评呢间放题,今日就同男友二人世界嚟试下,店内的装修以木为主,感觉好舒服放松,又觉得唔错🥰👫🏻分享一下❤️我哋主要叫左个烧肉放题,原来系呢度叫烧肉放题,佢系会送一个牛舞拼盘,呢个拼盘好西利,有唔同肉类同唔同牛嘅部位,牛肉呈黑红色,代表刚刚切开同新鲜👍🏻👍🏻👍🏻全部都好香牛味,口感肉质软嫩,食得出全部都系靓牛,真系物超所值😍😍😍我地仲叫咗萨摩牛肋肉,呢个仲正,油花爆满,入口即溶,配上佢地嘅酱汁,无得顶🤩🤩🤩男友突然好想食羊,于是就叫咗羊肉片(烧肉汁),本来都唔抱太大期望,始终呢间店食牛为主,但一食不得了,羊肉片十分软腍,佢有淡淡羊肉香,又唔会太骚,好食😋😋😋海鲜方面,我哋就点咗甲罗烧、鲍鱼、虾、青口。全部都好新鲜,一啲腥臭味都无,而且size唔会好细,真系丰富美味🤤🤤🤤炸物就有明太子大叶虾卷。呢个虾卷外脆肉软,配上大叶,可以令油腻感下降,非常好🤭🤭🤭值得一提,服务员态度不错,细心讲解,赞💯💯💯

值得一提,服务员态度不错,细心讲解,赞💯💯💯