2020-06-06 145 浏览
Ice Puff 💛旺角💛-⭐️高质⭐️位于旺中极黄的一间鸡蛋仔店😍 每次去到都会有好多人排队,或者写连侬墙💛 畀晒Memo纸你写,亦都有postcard可以攞。-呢间店舖鸡蛋仔有劲多种唔同嘅口味,其实每款都好吸引,但最钟意食阿华田脆脆嘅我梗系谂都唔使谂: --🔍 阿华田脆脆鸡蛋仔 $29.一咬落去超级惊喜🤤 真正嘅外脆内软,外皮超级香脆可口,入面再有小小嘅阿华田脆脆,甜度适中又唔会太甜,食晒成个之后,仲想嗌多个🤤 极度推介! --🔍 阿华田脆脆格仔饼 $39一攞到手就发现劲大份🤤 比起平时嘅格仔饼厚足一倍,虽然厚但亦都超脆,阿华田将超级足,入面每啖亦都食到脆脆😋 份量够大,超级满足👍🏻--由于全部鸡蛋仔、格仔饼都系即叫即做,所以需要少少时间等待,有时间就可以写下连侬墙💛--📍 Ice Puff (旺角)旺角弥敦道688号旺角中心一期1楼F51舖
Ice Puff 💛旺角💛
⭐️高质⭐️
🔍 阿华田脆脆鸡蛋仔 $29.
🔍 阿华田脆脆格仔饼 $39
📍 Ice Puff (旺角)
旺角弥敦道688号旺角中心一期1楼F51舖
  • 阿华田脆脆鸡蛋仔