2018-06-03 72 浏览
去到坐低食就先黎只咸肉粽,咸肉粽够足料.有肥猪肉同咸蛋,绿豆够多,分量刚刚好吾会食到滞😆再食反个南乳猪手面,猪手够哂临,同面汤又夹,食落够哂鲜味.👍🏼叫反个小食炸云吞,云吞皮炸得够跪又香口,好清楚睇到每只云吞入面有两只虾,绝对吾会偷工减料😆再食佢地既推介-京都炸酱面,我有叫师傅减下分量因为怕食吾哂,本身应该系一大碟,炸酱酱汁酸辣味够哂开胃,辣呢加野就视乎你食吾食得辣啦,真心都几辣下🤔叫左小量水饺,云吞,鱼蛋,同牛丸😋水饺一咬开好就见到有虾,木耳,而且皮好薄,所以好值得再食!云吞都系皮薄都系有虾,不过配猪肉,一咬开啲肉汁出哂黎,好新鲜又够料🤤🤤🤤鱼蛋够哂弹牙够哂口感,绝对吾会系翻煮加👍🏼再黎深仔推介既鹅肠,鱿鱼同黑柏叶我好怕鹅肠洗吾干净有屎,所以一到手就睇清楚有冇屎,竟然每条都咁干净,仲够哂爽口真系好正,拎去打边炉一定好好食😻😻鱿鱼同黑柏叶又系爽口,做凉拌应该吾错🤩🤩

叫左小量水饺,云吞,鱼蛋,同牛丸😋

水饺一咬开好就见到有虾,木耳,而且皮好薄,所以好值得再食!
鱼蛋够哂弹牙够哂口感,绝对吾会系翻煮加👍🏼

再黎深仔推介既鹅肠,鱿鱼同黑柏叶
鱿鱼同黑柏叶又系爽口,做凉拌应该吾错🤩🤩