2024-08-21 487 浏览
今日黎到九龙湾行街,行到累左又到左时间揾食,比我地发现呢间餐厅,装修非常有情调,重有个酒吧区,约咪朋友仔黎十分打卡胜地。首先我地叫左两个小食,一个系黑松露薯条🍟,呢个一啲都唔会油腻,黑松露味道好出,我个人十分喜欢。另一款小食系香煎手抓饼,煎到好香口,香香脆脆感觉都唔会太热气,都几唔错。主食方面就叫左泰式秘制汁脆皮猪手,据讲每日限量得25只,非常之珍贵,卖相十分吸引,食落非常有惊喜,外脆内软,有三款酱料选择,我地今次选左泰式秘制汁,酸酸辣辣咁非常野味。跟住再点左香煎露笋鹅肝牛肝菌炖饭,呢个真系无得输,鹅肝非常滑,入口即溶,味道非常好👍。世界级享受。最后就系三重奏芝士牛肉汉堡,呢个份量十足,巨型汉堡,味道十分之好,真系食过流连忘返。今次既体验一百分满分💯我比一百分💯。真系非常之享受,非常美味,值得一试,一试便爱上。