2021-05-15 306 浏览
今次又要介绍一间好味楼上bar restaurant 比大家😎 位于观塘骏业街 唔系人地介绍都未必知道有呢间餐厅 但系质素的确唔错😋 餐厅都唔小位 不过晚饭时间都差不多坐满 预早book左位就稳阵d啦😜泥到一定要叫佢哋最出名既德国火焰咸猪手👅 大大只猪手送到你面前点火影相一流 店员会系你影完相后收走咸猪手帮你切开一件件好贴心🥰 猪手肉质嫩滑 唔会过咸 个皮仲超级脆🤩 配上酸椰菜同紫薯蓉真系好好食👍🏻另一个主菜我哋就拣左香蒜辣椒大蚬意大利粉 有好多只大蚬 仲要多汁鲜甜😍 意粉软硬适中 唔太辣不过好惹味😋除咗主菜 我哋仲叫咗一客小食 水牛城鸡翼😜 一样好有惊喜 上菜出哂烟仲热辣辣 鸡翼炸过入面仲好香脆多汁 唔会好辣带甜味 果然出色👍🏻饮品方面我哋就拣左February同Triple berry yogurt 🍹 卖相一流 February最特别嘅地方系加左爆炸糖🤩 口味系桃加橙汁 女仔一定好钟意饮 好清新❤️ Triple berry yogurt 用既系Raspberry Blueberry Strawberry 🍓 饮落有d似黑加仑子味🤣 一样好好饮丫🌟

香蒜辣椒大蚬意大利粉

水牛城鸡翼