2022-06-01
今日去到餐厅都几多人好彩有book位,入到去觉得个冷气唔系好够冻,啲位就几阔落嘅。间餐厅都几多选择,睇咗张Menu好耐。最后拣咗海鲜拼盘3份 (龙虾半只,带子4件,鲍鱼4只)配干葱大蒜忌廉汁。只龙虾几Juicy,同埋都算几多肉另外个带子就偏咸嘅,不过都几香口,最好味系个鲍鱼,爽滑弹牙。叫咗佢个推介,美国1855安格斯西冷牛扒(12oz)配芝士焗龙虾(半只)配薯条沙律个西冷牛扒嘅脂肪好香肉味,肥瘦都几均匀,充满油脂香味。另外个芝士焗龙虾都做得几香口,系食到焗出嚟嘅味道,配埋芝士真系一流。个薯条都几好味同埋都几多,仲有沙律唔配埋黑醋汁又系冇得输嘅。佢啤酒做紧推广第二杯半价,所以叫咗两杯手工啤Hangry Donut ,不过味道就唔系咁岩小妹我,反而另外果杯Si L Dan IPA 就好饮好多
间餐厅都几多选择,睇咗张Menu好耐。最后拣咗海鲜拼盘3份 (龙虾半只,带子4件,鲍鱼4只)配干葱大蒜忌廉汁。 只龙虾几Juicy,同埋都算几多肉 另外个带子就偏咸嘅,不过都几香口,最好味系个鲍鱼,爽滑弹牙。
个西冷牛扒嘅脂肪好香肉味,肥瘦都几均匀,充满油脂香味。 另外个芝士焗龙虾都做得几香口,系食到焗出嚟嘅味道,配埋芝士真系一流。个薯条都几好味同埋都几多,仲有沙律唔配埋黑醋汁又系冇得输嘅。