<顺景食店> 📍坚尼地城🔸高手在民间 🕺🏻 全港No. 1 清汤腩火锅🔸必食!!世一熟猪润 🐷💫💫熟食中心嘅食肆,99%都好食 🤤 。今次已经N次帮衬<顺景食店>,每次饮饱食醉都唔想郁,今次终于的起心肝写食评 📝其实每次帮衬都唔会点睇价钱落单,因为价钱实在系太贴地 🥰🥰🥰 我地一行七人,无用脑叫菜都系$1,766 (人均$250一位),太抵食了吧~大清汤腩煲 ($498) — 建议先呷一口汤头,浅尝一口清幽甘甜嘅汤底 ♨️ 牛腩需大滚多10-15分钟先系最佳口感。Bulu bulu ~ 满满的肉量,份量惊人 🤩 牛锅除左腩肉,仲有牛筋、金钱肚、牛展等等不同部位ssssssss 😏😏😏 Lucky的话有机会食到牛鞭 🍆熟猪润拼粉肠 ($140) — 建议叫熟,老板熟练掌握猪润烹调时间 ⏱️ 猪润过熟就唔好食架啦!本人平常不太吃猪内脏,但呢间嘅猪润真系世一!!!好食过深水埗维记多多声 🥴🥴🥴🥴🥴 猪润爽口弹牙,润味十足,完完全全无猪腥,推推推推推!!!爆推!(必食)其他打边炉生料都系楼下街市现成嘅 😌 新鲜不在话下,唔洗同我担心唔好食。最抢手嘅生料就系手切肥牛(
<顺景食店> 📍坚尼地城
🔸高手在民间 🕺🏻 全港No. 1 清汤腩火锅
🔸必食!!世一熟猪润 🐷💫💫

熟猪润拼粉肠

其他打边炉生料都系楼下街市现成嘅 😌 新鲜不在话下,唔洗同我担心唔好食。最抢手嘅生料就系手切肥牛(半斤都系$250),牛肉味浓,大大块有咬口 😋😋😋

餐厅只收现金,唔好唔记得带钱,如果唔系要留低洗碗 (如果老板肯请你嘅话)🤣
熟猪润拼粉肠