2023-04-23
依间小店值得世界嘅注意‼️‼️虽然位置唔起眼,佢匿埋咗喺几间车行嘅中间,但一到门口就会见到好光猛,直接望到open kitchen厨师喺后面整薄饼👨🍳🍕点解咁推荐系除左pizza,意粉同小食都好好好食😍有食开连锁薄饼店就会知依个价钱超良心👍🏻二人套餐 $236 (88折后)🔹Pizza x 1 🔹前菜 x 1🔹意粉 x 1🔹饮品 x 2—— 芝士五重奏Pizza 芝士味上枱已经涌埋黎🧀🧀攞起一块就有成层拉芝😍薄饼面铺满五种融化芝士:Mozzarella、意大利蓝芝士、车打、巴马臣同忌廉芝士,配搭得十分好,好惊喜系食落唔觉得腻‼️饼皮仲好松软,依个size 绝对可以唔止两个人食超大个😂—— 咸蛋黄酱鸡翼超正啊🤤🤤🤤谂起我都流哂口水🤤鸡翼即炸好香口,咸蛋黄酱浓郁流心﹐煮到起沙,挂满哂喺鸡翼上面,啖啖脆口食到咸香滋味👍🏻—— 牛肝菌烟肉意粉好少对Pizza店嘅意粉有期待,但佢又煮得几好😂意粉质感煮到Al dente,牛肝菌独特嘅菇香渗入忌廉汁,同意粉完美结合,烟肉都大大块唔会太肥,配埋甜甜地嘅洋葱好夹👏💰依家做紧堂食外卖都有88折🌟推荐指数:10/10‼️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️📍 Pizza
二人套餐 $236 (88折后)
🔹Pizza x 1
—— 牛肝菌烟肉意粉
💰依家做紧堂食外卖都有88折
🌟推荐指数:10/10‼️
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📍 Pizza King (#荃湾)
荃湾芙蓉街9-12号运盛楼地下B号舖