2022-11-08
必食😋高质流心蛋包饭呢间店系我必食蛋包饭首选,无论孤独食/三五知己朋友食都系非常满足嘅饭堂🫰🏻餐厅装修舒服整洁,配合柔和灯光,座位舒适,食物质素当然顶呱呱👍🏻▫️ 泡菜炒五花肉蛋包饭$98蛋包饭外型好靓,店员会好细心帮客人𠝹开,好像开花一样,好流心Creamy嘅滑蛋睇见都流口水、好治愈,内𥚃包着炒饭,泡菜份量也很充足,五花肉半肥瘦,口感极佳▫甜辣炸鸡(无骨)半份$108上层有少量炸年糕外脆内软,下层超邪恶的炸薯条,甜酸炸鸡🍗酸酸甜甜好开胃,外层香脆、肉质很嫩滑,不会炸到好干身▫吸血鬼梳打$48红莓汁梳打,酸酸甜甜好开胃推荐指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5Banchan and Cook(时代广场)📍铜锣湾勿地臣街1号时代广场9楼922-923号舖#饮食日志 #香港美食 #foodie #hkfoodie#hkig #bloggerhk #foodiehk #hkfood #hkfoodblogger #美食 #美食blogger #美食探店 #美食分享 #我的美食日记 #识饮识食 #活得精彩人生 #相机食先#BanchanandCook #韩国菜
▫️ 泡菜炒五花肉蛋包饭$98
▫甜辣炸鸡(无骨)半份$108
▫吸血鬼梳打$48
红莓汁梳打,酸酸甜甜好开胃
推荐指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
Banchan and Cook(时代广场)
📍铜锣湾勿地臣街1号时代广场9楼922-
923号舖