2023-11-14
自从喺旺角多左之后,当然要喺附近揾吓美食,竟然俾我发现呢间的骰小店有好可爱既qq鸡蛋仔做成既汉堡,我认为系必试QQ鸡蛋仔汉堡包可以叫套餐,既系加多$10就有冷泡茶QQ鸡蛋仔有鸡蛋仔做面包,再加肠,梅酱,芝士同生菜,真系好花心机又好好食既特别小汉堡佢嘅梅酱比起平时嘅沙律酱千岛酱更为特色,而且一件一啖食得好方便又夹,我会比满分💯星空蓝宝石撞豆奶呢个豆奶套餐要再+$5但真系好睇又好饮,超级足料嘅碟豆花啫喱,配左劲香嘅豆奶,又系好睇又好饮,而且我觉得加分为佢用玻璃樽,比起以往普通胶杯或者胶樽更加稳固唔会倒泻💙冷萃咖啡流心蛋流心蛋我好爱,但冷萃咖啡既真系第一次食佢唔会系超级浓烈嘅咖啡味,食落去香但唔苦涩,几特别串烧鸡腿肉,鸡软骨,芝士肠波波三寸比起一串串叫更便宜最钟意系食佢嘅鸡软骨,开头担心会烧完之后好细粒好干好硬,但呢间竟然系大粒又唔干唔硬岩岩好,性价比极高另外芝士肠波波卖相都好得意😎食完之后觉得QQ鸡蛋仔汉堡包真心第一,下次想试埋蛋沙律味同其他串烧呀
QQ鸡蛋仔汉堡包可以叫套餐,既系加多$10就有冷泡茶
星空蓝宝石撞豆奶
呢个豆奶套餐要再+$5
冷萃咖啡流心蛋
流心蛋我好爱,但冷萃咖啡既真系第一次食
佢唔会系超级浓烈嘅咖啡味,食落去香但唔苦涩,几特别
串烧鸡腿肉,鸡软骨,芝士肠波波
三寸比起一串串叫更便宜
另外芝士肠波波卖相都好得意😎