2022-05-02
去旺角又唔一定要韩烧,打边炉嘅🍲 今日嚟食面‼️ 不过其实我系俾佢炸蛋同啲饮品打卡相吸引嘅😂 铁三角🦪🦐🦀海鲜汤面🍜 - 由于佢哋系无落味精,所以绝对可以饮埋啲汤🤤 仲有,可以拣硬度,中意食软面嘅我觉得呢个操作好贴心😎 因为我想食多啲唔同嘅小食,所以我加面(+15)再加小食share🤤 咁就可以满足我无限♾️嘅欲望🤤小食叫咗新出嘅炸鲜奶($48)、素‼️苏格兰炸蛋 ($58,跟餐$45)& 牛油果🥑虾多士 ($48)。最出色嘅系虾多士🤤但如果分四旧,一啖咬落去仲正😳 其次系炸蛋,入面只蛋仲系流心架😆好少地方有得食,加埋𠮶泰式辣酱都真系几正🤤 我期望系好似酒楼𠮶只炸鲜奶,但呢到太细旧,相对咬落去炸粉就会多咗😳 但佢绝对做到𠮶技巧👍🏻 个皮都系薄嘅🫶🏻到饮品😋唔太饮咖啡嘅朋友仔,我建议你饮黑猪小姐($40,跟餐$30),系热朱古力☺️好好饮🥳🥳 另外𠮶个摇呀摇烘焙($55)都值得一试,我系其他餐厅未饮过呢只味😆温馨提示,系食素嘅人嘅天堂,不过食开浓味/好多肉嘅人有机会觉得唔够味🫣下次再嚟一定要食佢𠮶黄金炸生蚝🦪🥹#面赐园 #拉面 #炸鲜奶 #苏格兰炸蛋 #虾多士 #牛油果 #素食 #热朱 #打卡
下次再嚟一定要食佢𠮶黄金炸生蚝🦪🥹
#面赐园 #拉面 #炸鲜奶 #苏格兰炸蛋 #虾多士 #牛油果 #素食 #热朱 #打卡 #通菜街
牛油果虾多士
炸鲜奶