2021-10-06 833 浏览
其实系新都会拣食咩都系一个大难题😂 因为真系太多选择,有啲舖头仲要几个钟前拎飞😂 我乜都讲求快嘅人,通常都唔愿意等位😂 最好梗系有得系OpenRice订枱,呢到仲要book 咗枱有9折☺️佢个餐牌有唔同combination,可以单叫,亦可用优惠价叫,姐系餐牌𠮶啲A+A+B😂 我就叫咗B+B($278) 日本蟹膏意大利饭 $138 - 本身就咁食个意大利饭已经觉得几好味😋,食到差唔多最后开返个蟹盖先发现有蟹肉同蟹膏😍😍 捞埋啲饭真系好好食,加咗好多分😋 安格斯肉眼扒配薯菜 $158 - 我要先赞赏下个薯菜先😂 佢啲薯仔好好食😋 就算大粒都唔会觉得食紧薯仔咁🥔 炸得啱啱好,口感系食紧薯条咁☺️ 到主菜肉眼扒,有牛香,但五成熟会更加好🙋🏻‍♀️单叫同咁样嗌会悭咗$18🤓 所以记得同店员讲你系叫乜加乜😂 我仲嗌多咗个白酒煮青口$45,完全冇Hea你,食落去唔会系煮熟完个青口倒啲酱就算,不嬲唔食开洋葱嘅我,都食咗青口上面嘅洋葱🧅😈跟餐加咗两杯饮品,Boring Punch 🥊 & Boring Ocean 🌊,我好耐未试过饮啲特饮系会成杯饮得晒😂 呢两杯signature值得一赞👍🏻

单叫同咁样嗌会悭咗$18🤓 所以记得同店员讲你系叫乜加乜😂

• 白酒煮青口