2023-07-08 31 浏览
巴刹鸡例牌 🐔呢碟巴刹鸡饭真系好赞!啲鸡肉滑嫩多汁,鸡皮仲肥美实在,调味刚刚好。配埋个香气十足嘅白饭,每粒米都系好香口。沾返佢哋特制嘅酱汁食,更加味道好啊!😋猪手饭 🐷呢碟猪手饭系佢哋嘅招牌之一,绝对唔可以错过!猪手煮得好几好,皮软肉滑,每口都带住浓郁嘅猪肉香气。搭配上香喷喷嘅饭,味道实在系顶呱呱。猪手嘅煮法保留到肉汁,再加埋啲调味,令人回味无穷!炭烧沙爹猪肉串 🍢啲猪肉串烧上去啦炭火度,个炭炉好够劲,不断冒住烟,香气扑鼻,真系超香炭烧味😆唔洗急住食。啲肉串好juicy,烧好嘅表面微微焦脆,好香好多汁。配返佢哋嘅沙爹酱,每一口都好满足!😍炸肉捞面 🍜炸肉捞面真系好满足!面条煮得好弹牙,比日本拉面都更胜一筹。炸肉外脆内软,肉质均匀,好快已经食晒。呢碗面完全做到油而唔腻!😆咖央梛丝手抓饼 🥞饼皮煎得超脆,内里包住梛丝,口感好丰富。每一口都带嚟唔同嘅层次感,好好味。呢款真系好独特嘅小食,绝对值得一试音洱菊花冷泡茶 ☕️音洱菊花冷泡茶清甜又解渴。茶中有淡淡嘅菊花香气,令人放松。一饮落肚之后觉得舒服又满足,真系一杯令人开心嘅冷泡茶。🌼白桃乌龙冷泡茶 🍑白桃乌龙冷泡茶口感好特别,有桃子嘅清甜香气,一
巴刹鸡例牌 🐔

猪手饭 🐷

炭烧沙爹猪肉串 🍢

炸肉捞面 🍜

咖央梛丝手抓饼 🥞

音洱菊花冷泡茶 ☕️

白桃乌龙冷泡茶 🍑

白桃乌龙冷泡茶口感好特别,有桃子嘅清甜香气,一饮落去令人舒服。茶味浓郁,回甘嘅口感令人好钟意。一饮之后彷佛置身喺桃园,令人满足又饱足。🍵