餐厅: 小曼谷泰國美食站
资讯:

2023-07-10 67 浏览
平时想食泰国嘢都会谂起去九龙城,原来「小曼谷泰国美食站」铜锣湾都有分店!.我哋点做一个龙虾孖宝套餐,拣咗咖喱龙虾,龙虾肉质爽口弹牙,食得出系新鲜嘅,咖喱亦都好浓味,所以我哋加咗薄饼沾上酱汁,非常惹味!龙虾孖宝套餐仲包咗一个原个菠萝海鲜炒饭,味道不错,炒饭饭粒粒粒分明,仲配左腰果同肉松✨.另外,仲点左鸡肉同猪肉串烧,沙嗲味几好食,串烧都几大串🫶🏻.马拉盏通菜咸香十足,我哋叫咗少油,所以唔会觉得好油腻!.📍 小曼谷泰国美食站 (铜锣湾)铜锣湾谢斐道535号Tower 535地库B02号舖
另外,仲点左鸡肉同猪肉串烧,沙嗲味几好食,串烧都几大串🫶🏻
马拉盏通菜咸香十足,我哋叫咗少油,所以唔会觉得好油腻!
📍 小曼谷泰国美食站 (铜锣湾)
铜锣湾谢斐道535号Tower 535地库B02号舖