2024-03-31 897 浏览
呢间米线店新开左一段时间,都听过唔少好评,对佢都有期望,不过我都未得闲去试,今次终于黎左食lunch啦😄餐枱柜桶放满餐具同调味料等,餐牌既有一张张既,可以叫店员落单,同时都有QR code比客人慢慢电话睇完先落单📱秘制鸡翼(3只)($21)秘制鸡翼即系头抽鸡翼,鸡翼整得够入味得黎唔会太咸🐥炸脆脆虾胶豆卜($35)呢个小食系呢间米线店既名物,佢真系名乎其实好脆脆,里面粒虾胶又大粒又弹牙,干点佢既泰式辣酱食又得,放汤好似响铃索d汤黎食都一样好味🤩番茄泡椒肥牛金菇铜锅米线($66)见到呢个餐牌有手指公,梗系拣呢个食,有品质保证,用铜锅装出黎既米线可以保持热度,汤底拣左少辣所以食落会番茄味比较浓,肥牛金菇分量都多同好食😋招牌三鲜铜锅米线($67)另一碗我地都拣左有手指公推介既米线,呢个汤底可以拣辣或者唔辣,呢碗我地就试下清汤底,三鲜既𩠌分别系腩肉,猪润,螺旋藻,其中螺丝藻我觉得几特别,就系海苔咁样,用黎做米线配菜都唔错👍🏻呢间米线店既米线都系好食,最出色就真系佢地既招牌小食脆脆虾胶,呢个小食系必食之选😍

秘制鸡翼(3只)($21)
秘制鸡翼即系头抽鸡翼,鸡翼整得够入味得黎唔会太咸🐥

炸脆脆虾胶豆卜($35)

番茄泡椒肥牛金菇铜锅米线($66)

招牌三鲜铜锅米线($67)

2024-03-21
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段