2023-05-07
几年前已经听过Cafe Zense既大名,今日朋友带路终于有机会一试,预先系openrice订左位,被安排坐系一个相当阔落既卡位,个位置应该够坐8人。😆今日我俩唔算好肚饿,而且因为仲有下一场,所以就拣左几个轻食开心分享。 🧡盐烧厚切牛脷🧡确实好厚好厚,😍朋友因为系素食者,我一个人食哂成碟😆,牛脷好简单地妙用香草同盐去烧,好有烧烤既感觉,旁边配埋沙律菜加醋,食落好舒服好满足。😃👍❤️田园沙律❤️好多唔同既菜,仲有大量既蕃茄仔,最特别既系有炸连藕片,薄薄地好香脆好似食紧薯片甘,完全颠覆坐我对连藕既印象。因为自己本身好唔中意食连藕,只要㕑师巧妙地转变煮法,客人一定感觉耳目一新。👍💖芝士薯条就一般般,谂住佢系英国个种芝士浸系薯条度一齐焗既煮法,不过原来只系芝士酱。🤣朋友嗌既啤酒我拣既抹茶咖啡。
🧡盐烧厚切牛脷🧡
❤️田园沙律❤️
。🤣
朋友嗌既啤酒
我拣既抹茶咖啡。