2019-05-23
今日去左旺角创兴嘅日日涮,我哋拣咗特级美国肥牛加海鲜🦞盛合,仲有任食刺身!5:00-9:30时段系正价$288,有120分钟😝唔要海鲜,就$178,不过我觉得加海鲜真系正好多😍😍😍要左鸳鸯汤底,寿喜烧拼骨胶原鸡汤😘先上左刺身,佢啲三文鱼超级肥厚,望到都流晒口水😝几新鲜。希灵鱼好甜,质感几特别😋仲有甜虾、螺肉同埋另外两种鱼生,唔够皮仲可以再嗌😝然后就上咗好多碟肉,有肥牛、鸡肉同埋猪肉,肥牛油花均匀,食落都唔错,鸡肉好嫩,够晒大嚿❤️佢个海鲜正爆,佢只龙虾扎扎跳,劲生猛,放落去汤煮嘅时候,跳得仲劲,绝对够晒新鲜❤️❤️食落质感都好弹牙😘🦞蟹肉都系我嘅至爱,劲大只,而且有膏啊,妈咪啊😋虾、鲍鱼、蚬肉、蛏子、蚝、带子等都好新鲜,食到Lam Lam 脷🤤其他炸物、肉丸🍡、蔬菜、甜品、嘢饮等都有好多好多好多选择,真系要生多一个胃出嚟先得喇😍呢度好啱一大班人嚟聚会,食物款式超级多,服务周到,我哋畅所欲言,胃口大开😋三百一十几蚊就可以食到美国肥牛放题、海鲜盛合同刺身任食!真系抵到烂!
要左鸳鸯汤底,寿喜烧拼骨胶原鸡汤😘