今日朋友话带我去间好世外桃园feel既cafe食晚餐 😍😍即刻心心眼😚 元朗站行过去只需10钟左右👍🏻👍🏻 比你地睇下个环境先🤪 !!! 又真系几好feel 几世外桃源wor!!!😍🌴🌴 成个环境好舒服真系 🥰 Menu items 都算多选择🤪😍 价钱好合理✌🏻 一行两个人叫左2个dinner sets 有埋沙律 汤 同饮品 😍👍🏻 好足料既沙拉🥗 比较少食有火龙果既 感觉都几唔错 ~ 因为沙拉酱既醋味配埋甜甜地既dragon fruit 个味道好夹😌 仲有好crunchy 既面包粒✌🏻 好快就上埋个热辣辣既汤🤫 见到个样面知佢好浓郁🥳 杂菇薯仔汤 👍🏻 啖啖碎菇 好浓厚! 到主食啦😁😁 香煎带子拿破仑扁意粉🍝 😍😍好多带子呀!! 仲要大大粒🥺🥺 见到佢配料1啲都唔少🥳 成个汁劲浓郁! 真心好好食~ 而带子都好新鲜肥美🥳🥳 好衬呢个sauce 😘 到隆重期待既红酒烩纽西兰羊膝!! OMG 如果你唔抗拒食羊 一定要点! ! 真系五星酒店既质素! 我朋友其实好惊阵羊骚味 但佢食完返唔到转头😂😂😂 因为佢个sauce 系红酒mix 西芹 洋葱 甘荀 ~ 完全中和左羊骚味 👍🏻👍🏻 令
元朗站行过去只需10钟左右👍🏻👍🏻
比你地睇下个环境先🤪

Menu items 都算多选择🤪😍 价钱好合理✌🏻

到主食啦😁😁

香煎带子拿破仑扁意粉🍝 😍😍
好多带子呀!! 仲要大大粒🥺🥺
见到佢配料1啲都唔少🥳 成个汁劲浓郁!

因为佢个sauce 系红酒mix 西芹 洋葱 甘荀 ~ 完全中和左羊骚味 👍🏻👍🏻 令你每一啖入口唔会太骚 但每一啖既余韵都有羊味! 真系无夸张😂😂😂😂😂😂 食第一啖 我地两个都瞳孔张开🏋🏻‍♀️
仲要 只羊膝劲大只!炆得好入味!肉又嫩!
旁边既芝士焗薯同蕃茄都系新鲜焗好 可以中和下口腔既羊味哈哈🥰🥰🥰
真系好推介! 唔好错过!

最后饮埋杯红茶同苹果汁完美结束呢餐咁惊喜既晚餐❤️😁

其实我仲好想试埋佢个黑毛猪 🥺🥺可惜两个人胃口有限🥺🥺 我系一定一定会再返黎😝😝
元朗真系好多隐世美食 omg !
PS 员工好好服务态度!
2021-08-09