餐厅近海旁,食饱可以吹住风散吓步,夜景好靓!而餐厅环境亦都别致舒适现场仲有咖啡商品可以买~-蒜香柚子鸡翼煎得好好食,鸡翼皮系脆但唔硬嘅~里面仲好Juicy,加埋蒜香同酸酸甜甜嘅酱汁,好开胃!-英式早餐 包括有炒蛋、烟肉、大啡菇、肠仔、沙律菜,极力推荐升级酸种面包!比一般牛角包更加香脆可口,真系好好好好食。我哋另外仲加购咗炒蛋、半份牛油果同烟三文鱼,牛油果新鲜滑溜,烟三文鱼肉质弹牙,成个英式早餐劲丰富!-和风馒鱼饭老公激赞!个鳗鱼肉质软嫩无细骨,加上甜甜嘅和风汁同炒得极嫩滑嘅炒蛋,真系好正!完全可以媲美出面专食日本嘢嘅餐厅,甚至比出面食过嘅鳗鱼饭更好食!-饮品:Hot Apple and Hibiscus tea 同橙汁Hot Apple and Hibiscus tea 系一种暖身又提神嘅茶饮,有苹果同洛神花嘅香气同甜味。橙汁就系纯天然嘅果汁,冇加任何糖份或色素,好健康,好啱配英式早餐一齐享用。现场环境好别致,仲有咖啡杯、咖啡壶等售卖。我哋最后发现将军澳分店原来仲有Gelato卖!可惜我哋太晏去,已经收咗😭好想食呀~下次一定要早啲去先得!

-蒜香柚子鸡翼

-英式早餐

-和风馒鱼饭
老公激赞!个鳗鱼肉质软嫩无细骨,

现场环境好别致,仲有咖啡杯、咖啡壶等售卖。