2019-10-28 476 浏览
.🔻犇之食堂平时见呢间野都排晒队,约阻朋友黎呢间试下啦,唔知系咪过阻新屎坑呢,冇人排队唔使等,开心!由于同朋友都唔系好肚饿而大家都系雀仔肚,咁就嗌阻几个小食一齐食,又可以试多几款☺☺所以就冇嗌到主食啦~~.🔻话梅小蕃茄($38) 黎阻前茶开开胃先,呢个真系必点!我觉得佢系最好食既一味😍虽然唔系好食到话梅味,总之就都系酸酸甜甜果味野啦,佢同未浸既车厘茄好大分别,因为已经浸淋阻,所以唔系爽口,好肉肉感。建议成粒啪入口原汁原味😂.🔻士林炸花枝丸($38)大大粒,岩岩炸起超级热辣辣,要滩一阵先放到入口😂口感好弹牙,同埋有小小花枝粒,好香口,呢个都好味😚.🔻宜兰盐酥鸡($48)佢d炸野都系即炸,所以同样地好热辣辣,d鸡肉还可以既,但就唔太有肉汁,我都系中意豪大大多d, 大件夹抵食😂sor.🔻庙口甜不辣($68)唔知系唔岩我口味定点,我真系唔系好识欣赏佢,我每样都有试少少,但就冇件我系想食晒成旧既😂不过佢就可以比你试d平时去开台湾又想试又淆底既食物咁啰😂完。.总结系每样份量都唔少,而且大多数都系$50样左右,都几抵食既,不过唯一唔满意既系你会feel到佢赶你走咁,佢见你食完一样就走黎问你仲要唔要,
🔻犇之食堂

话梅小蕃茄

🔻话梅小蕃茄($38)

士林花枝丸

🔻士林炸花枝丸($38)

宜兰盐酥鸡

🔻宜兰盐酥鸡($48)

庙口甜不辣

🔻庙口甜不辣($68)
总结系每样份量都唔少,而且大多数都系$50样左右,都几抵食既,不过唯一唔满意既系你会feel到佢赶你走咁,佢见你食完一样就走黎问你仲要唔要,换然之佢走阻埋黎4次,然后见你冇晒野食就收埋你d餐具,一系你就讲明用餐时间😂我系着重服务多过食物既人黎,所以再见。
话梅小蕃茄
士林花枝丸