2024-06-09
餐厅门口很有日本cafe气氛,原来呢间系日本过江龙专门食芭菲多士!😍值得一题既系呢度职员好有礼貌,座位舒服,真系有种去左日本cafe食野既感觉,食物即叫即做,岩晒同朋友食野倾计🙂⭐️明太子帆立贝忌廉意粉主食叫左明太子意粉,估吾到甘浓郁!每一啖意粉都食到明太子,有2大只帆立贝,有少少紫菜响面,份量好足,值得一试😁👍⭐️豚肉生姜烧多士豚肉非常足料,用洋葱炒香,配上酱汁非常惹味😋多士好厚,上面有忌廉同士多啤梨,一啖咬落去好满足☺️👍仲有流心蛋同沙律,真系配搭得非常好,沙律清新解腻⭐️芝士蛋糕杂莓芭菲餐厅除左出名多士之外,呢度既雪糕芭菲先系重头戏!芭菲种类繁多,我地点左芝士蛋糕杂莓口味,卖上劲吸引!😍有雪糕同一大旧芝士蛋糕,仲有d花同莓点缀,食得又睇得🤩少女心大解放
⭐️明太子帆立贝忌廉意粉
⭐️豚肉生姜烧多士