先小人后君子,呢间铺头嘅门面真系好up dup, 望落唔好话西餐厅,连茶餐厅都唔系真系好似。入口位好窄,入面嘅卫生情况都有待改善。朋友系食嘢期间都有见到小昆虫,虽然食物质数唔错亦都抵食😗,但始终打开门做生意门面功夫都要做得足啲先可以留住客人。昆虫影响人食欲就长远真系一个要搞定嘅问题晚餐:香草忌廉鸡扒长通粉套餐❤️ ($69)评分:8.5/10.包埋「薯仔忌廉汤」、餐饮同埋自家制甜品 (可以拣芝士饼或者吉士蛋) 咁识拣就梗系要食蛋啦 🤗 其实嚟呢间餐厅食野有一半原因系为咗慕名嚟见证呢旧好动 L 嘅治愈布丁真身。布丁本身唔太甜,有煮家风味,同出面预先包装好嘅个啲焦糖布丁好大分别,好滑溜 😍😋 配埋有些许苦嘅焦糖酱食,综和番阵味。系几值得嗌嘅~但个意粉亦都唔输蚀,忌廉汁好浓郁好厚。其实可以话系我食过最好食嘅一个忌廉汁。块鸡扒大块同厚身得嚟煎得一啲都唔干,好嫩滑。茶餐:蒜香番茄猪扒意粉 ❤️ ($33) 包饮品评分:7/10.友人 C 肠胃岩岩好番少少,食唔落咁多嘢于是嗌咗冇包餐汤甜品净系有餐饮嘅茶餐。价钱好贴地地平一大截。😀 猪扒几大块,但望落同食落都有啲干。其实觉得猪扒可以同意粉捞埋嚟煮咁样会

晚餐:香草忌廉鸡扒长通粉套餐❤️ ($69)
评分:8.5/10.
香草忌廉鸡扒长通粉套餐

吉士蛋

茶餐:蒜香番茄猪扒意粉 ❤️ ($33) 包饮品
评分:7/10.
友人 C 肠胃岩岩好番少少,食唔落咁多嘢于是嗌咗冇包餐汤甜品净系有餐饮嘅茶餐。价钱好贴地地平一大截。😀 猪扒几大块,但望落同食落都有啲干。其实觉得猪扒可以同意粉捞埋嚟煮咁样会湿润啲
蒜香番茄猪扒意粉

香草忌廉鸡扒长通粉套餐