嚟过呢度好多好多次啦,呢间嘅面包有一半系好食,有另一半系伏,大部份如果系有芝士内涵嘅都唔错,最紧要啲馅料多嘅话就可以话系好食最钟意食佢呢个黑帝斯,个名好巴闭,好劲咁样,其实入边系有忌廉芝士同Oreo曲奇🍪$18.1个,唔算好平,不过睇返佢里面有咁多了,淡淡都有馅料,咁都算唔错, CP值正常唯独对佢哋餐厅有一点好失望,觉得都几恐怖,就系卫生问题。佢哋嘅每一个角落或者暗觉都相当污糟,呢点系我喺其他面包舖未曾见过。系佢哋面包盘上面已经系黑蚊蚊嘅尘,好恐怖😱一个咁明显嘅位置,佢哋都处理得唔好,由此可见佢哋嘅卫生只系做喺表面,甚至连表面都做得不足🥶🥶🥶另外都想提及一下,佢哋酥饼位置完全冇遮掩,好多蚊飞入去又飞番出嚟,见到都觉得几恐怖