2017-05-15 463 浏览
因为食过法国𠮶间觉得好食,一直都有响香港买茶叶同朱古力。上年知道响香港开cafe真系超开心!第一次去食错漏百出,我都体谅佢新开。之后无论午餐,下午餐,晚餐都发觉服务奇差!唔单止成日搅错,最基本刀叉都唔放,中年女侍应态度奇差,真系唔好叫佢拎叉,真系有气你受。之后朋友生日话想食佢个蛋糕咪book枱啰,去到话无。好啦,我上次open rice book枱,又系无,搅一大轮都未入座!但当时系大把枱㗎!我终于顶唔顺同佢地公司反映下,佢地当然系无诚意啦,话跟进又无跟进,话下次食晚送返甜品俾你啦,咁当然无啦!话个manager 会亲自覆你,咁都系无啦!唔怪得无论讨论区同openrice 都有人话态度差但无改善啦!讲返食物,最初开时,个burger 真系好好食!个quiche 都系难得有水准!个zucchini salad同pasta 都好食㗎!但慢慢,个burger 块patty开始over cook ...食唔到,salad 又求其一堆唔新鲜菜,乜都越来越差!我真系受够!以后都blacklist !!仲有啊,唔好咁小家啦!话个set送一块朱古力就送啦,每次要人问,埋完单都唔俾,到俾时自己拎咗三块d
因为食过法国𠮶间觉得好食,一直都有响香港买茶叶同朱古力。
上年知道响香港开cafe真系超开心!
第一次去食错漏百出,我都体谅佢新开。
之后无论午餐,下午餐,晚餐都发觉服务奇差!
话个manager 会亲自覆你,咁都系无啦!

以后都blacklist !!
仲有啊,唔好咁小家啦!话个set送一块朱古力就送啦,每次要人问,埋完单都唔俾,到俾时自己拎咗三块dark chocolate 竟然话要换返一块dark chocolate 两块milk chocolate 话公司规定每枱一块dark chocolate ONLY!
2016-04-28