2019-06-01 251 浏览
今天去咗朋友介绍的乐园,真系冇介绍错 ,一入到去环境非常之优雅, 估唔到楼上舖都可以咁优雅, 里面装修非常之靓, 入到去已经好多人 ,要等咗一段时间先有位, 里面每一个人客所叫的食物都好有仙境 ,自己都希望都可以落在依个仙境中, 所以好心急想快啲有位 ,终于到自己啦 ,我急不及待叫你一客肉眼 ,一个刺身带子蕃茄面!食物一嚟到真系好有仙气, 每个𩠌菜 都好似系仙境中 ,最令我喜欢的就是这块牛扒 ,七成熟 ,不是太熟,亦不会有血水, 牛扒非常之有鲜味,好有牛肉嘅味道,亦都好有质感, 我不停的系咁切,亦都系咁食, 亦都冇你对方 ,本来打算大家系share,食食下都已经冇咗三分二!而带子刺身面,带子更令我回味无穷 ,这个刺身带子,真的好难整到这么嫩滑香脆 ,而番茄面加番茄, 面好有赵口, 啖啖面条浸在这番茄汁里面! 最后我哋叫咗一杯红枣茶, 一杯薄荷朱古力,两杯饮品令我哋将整晚的气氛推到更高点 ,这杯薄荷朱古力上面有一个好可爱的装饰,原来它是棉花糖, 而且杯桂圆龙眼茶它的瓶装得很高雅将我的心情都放得很高, 总体来说这间店我畀他很高分!