2018-11-11 2417 浏览
放工同朋友约左尖沙咀庆祝生日🥂🎊,意外遇上心意小店。小店位于ISQUARE面对,都几揾,大过大厦面口唔似有食肆,上到一楼先肯定自己无揾错。🍾️🍾️铺店装修得好缤纷,一入店已经见到有好多board game可以玩,最特别系柜上有护肤保健减肥产品,仲有sample可以试,试完感觉好温和,支持支持。💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻虽然我唔系好喜欢吃糖🍬🍬,但每张枱都好细心放左几粒糖,感觉好配合个环境,带住d开心感觉。系朋友黎之前,我已经order 定厨师发板,仲特别叫店员帮我系上面写字,希望比个惊奇朋友。🎉朋友同我见到呢个厨师发板都好惊喜❤️ 唔单止整得好靓,仲好好味,总共有成9款食物:牛油煎带子、煎虎虾、鹅肝多士、烟三文鱼、荣螺、蟹棒、牛柳粒、布冧、沙律!朋友好开心,店员仲帮我地影左好多张相❤️入面最正系牛柳粒,啖啖都有香浓牛味。除左厨师发板,我地仲一人叫左一个main course 些牙食。美国厚烧安格斯扒:黎到真系觉得小店好用心,伴碟整得好靓,未食已经加左分。 块扒都算大,我地点左7成熟,唔会血淋淋但又唔会太un,食落超满足,每口都有重重牛味,但薯条因为铺系牛扒下面,有d淋。香煎龙胆石班柳配奶油翡翠汁都系将伴
放工同朋友约左尖沙咀庆祝生日🥂🎊,意外遇上心意小店。

香煎龙胆石班柳配奶油翡翠汁
都系将伴碟装饰得好靓,食左咁多肉,呢个main course 岩岩好帮我地解一解滞。石班皮煎到十分香脆,鱼肉食落都厚实,系有少少腥,鱼底下面铺左沙律,好夹。

食饱仲同其他小朋友一齐同店长多多同宝宝玩,超级可爱!佢地一d都无攻击性,好温顺。

大约stay左两个半钟先,唔知系因为平日定点,店员完全无催我地,好岩同朋友黎慢慢倾计。
2018-10-22
庆祝纪念