2016-05-22 1063 浏览
同2个小朋友向冒险乐园开完生日会,玩到榭之后黎呢度食晚饭。早2 星期前已开始揾野食,好想试下未食过既餐厅,拣左好多间俾主角拣,终于决定book呢间!!book枱既时候已order左咖啡猪手,店员话有黑啤猪手同咖啡猪手,我拣左咖啡猪手,因为佢话soft d小朋友都可以食。餐厅位置唔起眼在横巷内,唔系上网揾,真系点都唔会见到呢间餐厅。黎之前好期待呢度既咖啡。。。。点知咖啡机坏左冇咖啡饮,唯有饮手工啤。。。叫左3 款,3款都好好味至于食物方面,叫左2 个dinner set, 1 个咖喱饭,1 个黑松露忌廉意粉,2 个都做得好出色,特别系意粉,忌廉汁香浓充满松露味道,意粉软硬适中,味道一流值得再黎另外仲叫左,炸鸡,burger, fish n chips同pizza, 水准亦算中上。至于咖啡猪手更是喜出望外,肉质唔太硬又唔太soft, 味道甜甜地相当入味,值得推介因为有人生日餐厅送上蛋糕1个,虽然唔系好好食,但有心之作。下次一定要再黎,试埋呢度既咖啡

值得再黎