2019-04-30 1527 浏览
今日难得老婆过嚟尖沙咀做嘢,所以我哋相约食lunch拍拖。两公婆拍拖梗系食好啲啦,所以我哋选择咗去BLT Steak,贪佢有个semi-buffet counter。由于太肚饿嘅关系,我哋冇影个buffet counter🤦🏻‍♂️ Buffet counter主要系前菜,有冻有热。冻嘅有不同嘅沙律,包括烟三文鱼沙律,番茄芝士沙律,有pasta嘅沙律,ham等等。热嘅就有汤,忌廉汁炒蘑菇(好好味)等等。亦都有甜品,包括Panna cotta,水果,chocolate cake,muffins等等。你可以选择净系食buffet counter,$148,咖啡茶另加$20我哋选择咗食burger,$188包埋buffet counter以及咖啡茶👍🏻 我哋叫咗牛肉burger,同埋炸鱼burger,两样都好juicy,非常好味。我系炸鱼控,佢呢度个炸鱼真系做得好好,冇炸死条片,唔会咬落去实的的,值得推介👍🏻
2019-04-30
午餐