2022-11-02 115 浏览
唔好话俾我老细知我趁佢放假同同事落嚟happy hour平时喺上面返工, lunch见到好多鬼佬喺度食嘢饮酒劲开心,今日终于都到我啦!Flames Carbonara linguine而家喺呢边返工劲方便,之前都好钟意食呢间,佢嘅carbonara系我嘅Top One!好似无以前咁大份,等我可以食多几样野,唔会太饱。Carbonara嘅酱好creamy, 烟肉同磨菇呢两样胆拖嘅配料份量刚好,唔会太咸,提升味道!Hh当然要有啤酒!tap beer! Nachos走辣,上枱好热辣辣,连只碟都有砧板垫住。有肉酱,芝士,橄榄,蕃茄,洋葱碎同香草,好香口,配啤酒最啱。Fish and chips有三大条鱼柳,炸得几靓,炸粉完全唔厚,啖啖肉,薯条都新鲜炸起呢排凉凉地,坐户外位食野最舒服
唔好话俾我老细知我趁佢放假同同事落嚟happy hour

Flames Carbonara linguine

Hh当然要有啤酒!tap beer!

呢排凉凉地,坐户外位食野最舒服