餐厅: WOOBAR
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2020-11-28 1042 浏览
近期好多酒店都做tea set 外卖,虽然卖相包装都不马虎。不过忙里偷闲都真系想离开下屋企,舒舒服服去酒店同朋友坐下,倾下又食下。虽然食物一样,但食环境都好重要🤣今天主角Glittery Fare Tea Set weekday $498 for 2。咸点及甜点共11款,造型以粉雪烟火为主题,唔知大家feel 唔feel 到啲烟火,但粉粉的个人好buy!睇到见后面个小龙虾好足料😋精致银铂睇得下,浓浓朱古力蛋糕仔,好味。以为佢好甜,入口有西柚香,甜而不腻😋总体而言,环境舒适,食物美味。甜嘅唔会过甜,咸的清新足料。加埋个超relax的环境,我地今日都觉得好满足。

睇到见后面个小龙虾好足料😋

精致银铂睇得下,浓浓朱古力蛋糕仔,好味。

以为佢好甜,入口有西柚香,甜而不腻😋

2020-11-27
下午茶