2022-07-30
由咖啡豆网店到观塘实体店☕️由网络世界跑到现实同大家分享唔同地方既咖啡豆✨·位于观塘海滨公园附近既SATURN Coffee Roaster 设置于商厦地下 但人流竟然唔密集 💃🏻🕺🏻反而好宁静 · 岩哂下晏黎叹杯咖啡放空一下餐厅选用开放式设计 · 采光开扬 可以静静地chill一下 🥰♡ Cream Cheese Bagel ($45)Bagel有烘烤过 · 中间涂满Cream Cheese🥯包体偏松软但不失烟韧口感 爱嚼劲既我都表示满意❣️Cream cheese刚好添加湿润感 系一个好扑实但不平凡既贝果💯♡ Salad with Roasted Chicken ($48)沙律好fresh 🥗酸酸地既沙律酱好开胃 而鸡肉如果厚切少少口感会更好🤏🏻 ♡ Ice Black Coffee($40)选择了nutty既咖啡豆入口香浓 · 夏天来一杯刚好 ✨♡ Dirty($45)除左好钟意dirty既渐层仲好钟意佢既冰火口感🧊🔥༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞(๑•́‧̫•̀๑)ఌ小小总结:超级羡慕呢间商厦番工既人士好想公司楼下都有间高质咖啡店🥹每日放Break黎放空下而
由网络世界跑到现实
同大家分享唔同地方既咖啡豆✨
设置于商厦地下 但人流竟然唔密集 💃🏻🕺🏻
反而好宁静 · 岩哂下晏黎叹杯咖啡放空一下
餐厅选用开放式设计 · 采光开扬
可以静静地chill一下 🥰
♡ Cream Cheese Bagel ($45)
Bagel有烘烤过 · 中间涂满Cream Cheese🥯
包体偏松软但不失烟韧口感
爱嚼劲既我都表示满意❣️
Cream cheese刚好添加湿润感
系一个好扑实但不平凡既贝果💯
沙律好fresh 🥗
酸酸地既沙律酱好开胃
而鸡肉如果厚切少少口感会更好🤏🏻
♡ Ice Black Coffee($40)
选择了nutty既咖啡豆
入口香浓 · 夏天来一杯刚好 ✨
♡ Dirty($45)
除左好钟意dirty既渐层
仲好钟意佢既冰火口感🧊🔥