餐厅: can‧teen (世紀廣場)
资讯:

-身为香港人日日为生活拼搏🏃🏻‍♂️一餐饭「快、抵、好味」基本上系必备条件连锁快餐店 can.teen 第 4 间分店进驻兰桂坊地段真系各打工仔嘅两餐之选😋/店舖设计简约大方新店菜式加入港式回忆同健康等元素💪🏻大热之选🔥新店限定、CP 值极高嘅自家明炉烧味饭系列/我今次就试咗「皇牌黯然销魂饭$69」🐷主打焦香嘅蜜汁叉烧,够晒软腍配搭一只煎至㶶边嘅流心鸡蛋蛋液加埋秘制豉油,送饭一流🤤/另外我仲试咗另一热卖菜式「招牌去骨海南鸡$69」鸡肉份量好多,够晒嫩滑配合油饭、莴笋丝、中汤系丰富又够晒营养嘅一餐😋/新店限定仲有其他多元化选择▫️港式烧味系列▫️泰式 assemble 系列▫️滋味两𩠌饭系列/有咁多款式拣,真系日日食都唔过分🤭你都快啲去试吓啦,真正做到「快、抵、好味」新店地址📍中环德己立街 1-13 号世纪广场地下高层A号舖-@can.teen.official@maximshongkong#canteenhk #泰式 #皇牌黯然销魂饭 #兰桂坊 #双𩠌饭 #藜麦饭 #世纪广场
身为香港人日日为生活拼搏🏃🏻‍♂️
一餐饭「快、抵、好味」基本上系必备条件
连锁快餐店 can.teen 第 4 间分店进驻兰桂坊地段
真系各打工仔嘅两餐之选😋
店舖设计简约大方
新店菜式加入港式回忆同健康等元素💪🏻
大热之选🔥新店限定、CP 值极高嘅自家明炉烧味饭系列
我今次就试咗「皇牌黯然销魂饭$69」🐷
主打焦香嘅蜜汁叉烧,够晒软腍
配搭一只煎至㶶边嘅流心鸡蛋
蛋液加埋秘制豉油,送饭一流🤤
另外我仲试咗另一热卖菜式「招牌去骨海南鸡$69」
鸡肉份量好多,够晒嫩滑
配合油饭、莴笋丝、中汤
系丰富又够晒营养嘅一餐😋
新店限定仲有其他多元化选择
▫️港式烧味系列
▫️泰式 assemble 系列
▫️滋味两𩠌饭系列
有咁多款式拣,真系日日食都唔过分🤭
你都快啲去试吓啦,真正做到「快、抵、好味」
新店地址📍中环德己立街 1-13 号世纪广场地下高层A号舖
@can.teen.official