2019-07-06
有日咁啱想去铜锣湾睇戏,点知,个肚有啲饿所以想揾个地方食啲嘢顺便打发下时间。冇理由去酒店度饮个下午茶,因为唔化算,所以决定去试一试呢间肚饿韩国人入到去,员工同我打个招呼然后指示我去边度坐,之后畀个餐牌我选择,噉我好快就叫咗猪肉石锅饭。今次嘅选择系简简单单,谂住试下佢啲手势同风味。职员服务正常态度尚可,环境尚算干净。上菜速度可以,因为坐低唔够一阵落完单之后稍后多一阵回复多两个窝,职员就已经送上食物。呢一个猪肉石锅饭佢系用石头做的饭煲加上上菜的时候系非常之咁刺耳所以如果你用手直接去掂佢,饭碗嘅部分你必定会,烫损非常之咁痛。佢哋嘅猪肉非常之烟韧但系有少少辣,再加上有只温泉蛋半生半熟畀你沟佢d白饭食系非常之咁野味加上佢有其他蔬菜丝所以系有肉有菜非常之咁健康嘅选择。其实我都发现好多人已经对猪肉石锅饭畀咗comment,但我食完又冇理由唔同大家报告吓所以嚟咗个,近照同个食物拍个写真比大家睇。下次有同类情况我都会再来
今次嘅选择系简简单单,谂住试下佢啲手势同风味。
下次有同类情况我都会再来