2021-08-16
好耐冇食个韩烧既我,做完会展之后,梗系去冲下饥啦😣😣一入到去见到一个大鱼缸,好多个盆栽,同过往佢嘅韩烧不一样。一坐低嘅时候服务员竟然同我讲,我哋依度系叫嘢食㗎任食㗎,唔使自己出去攞嘢食㗎,第一刻感觉真系与众不同,次次韩烧都要行出去,而家要戴口罩行嚟行去好麻烦㗎嘛。最欣赏佢哋嘅,系佢哋用一胶板,用笔写完,乐园单之后可以循环再用,好多商店你应该要学习下啦👻👻要环保,爱护地球先有人类嘅存在,唔好净系挂住做生意啦。之后带上嚟嘅食物,样样都好新鲜,样样都好好味,食下野嘅时候突然间会有人攞住炸馒头出嚟,啱啱乍起嘅炸馒头问我哋要唔要,真系好好味呀。佢嘅猪颈肉好出色㗎,你哋去到一定要试吓,仲有好好味嘅姜醋,仲有唔同嘅糖水,全部我都觉得好好味呀,记得食佢嘅榴梿雪条啊,真系滋味无穷啊,决定咗呢一间餐厅我要再去嘅。
一入到去见到一个大鱼缸,好多个盆栽,同过往佢嘅韩烧不一样。