今次来到咗这间餐厅尝下他们嘅Kebab,真系一试难忘!首先,老板手势利落将丰富嘅牛肉巻入𠮶个Beef Doner Roll,啖啖肉感真系够晒正!烧得啱啱好嘅牛肉,又香又滑,每一啖都咁juicy,啖啖肉嘅感觉真系满足到爆!配上喷香嘅香料,啲味入嘴好有层次,辣酱足料,辣得嚟又唔过火,只系令人微微出汗咁刺激。食物呢边真系听日之星,加上选择多元嘅三色酱汁,每一口都像系味蕾上嘅舞会。当然,小贴士一句,半边嘅薯条咬落去脆卜卜,中间又软绵绵,真系食咗仲想食。而外煎得金黄、内在又烟韧嘅halloumi起士,更加系不可多得嘅享受。如果你都喺附近,又或者想食啲平民价钱但又高质味道嘅快餐,记住一定要嚟呢间店试吓佢哋嘅Kebab啊!周围环境开扬又舒服,但记得系开心食嘅时候,要小心them flying rats哦!绝对系一个值得推荐嘅食处👍🤤😋。