2021-02-19
工作好忙唔想排队买饭,见到楼下多左部便当售卖机,紧系要试一试啦!便钱👍🏻👍🏻👍🏻便当价钱大概$40-62不等,以科学园其他餐厅既价位黎讲,呢个价钱系正常价钱黎既!所以都系合理。速度👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻一日有6款便当选择,我大概12:15到,见到6款齐哂!不过我食完饭大概1:15左右,八卦落去睇下,见到得番一至两款,所以大家如果想多d选择,记得要早少少去买呀!成个过程5分钟都口唔洗就可以俾钱拎饭拎野饮,绝对系快夹妥!食物👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻今次我拣左个日式汉堡扒定食,一打开好惊喜,因为佢唔系一个颓饭,而系有好精致既前菜,而且前菜一d都唔马虎,紫薯甜蛋都好好食。至于主菜汉堡扒,冇腥味,食落有口感,好岩送饭呀!饭系选用日本珍珠米,食落唔硬兼有米香味,每一粒都非常饱满,软硬适中。成个便当好细心,餐具仲附有牙签添。现阶段都仲有一位姨姨会协助大家,好想赞一赞帮手既姨姨,唔单止介绍菜单清晰,仲好主动教大家点样用部机👍🏻👍🏻非常nice!
便钱👍🏻👍🏻👍🏻
速度👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻