部屋咖啡室

homemadecafe
2023-06-19 38 浏览
Score 分数: 70对于Cafe,相信大家唔会陌生,点都试过几次嘅。咁大家还记得以前嘅Cafe点解咁受欢迎吗?当时大家点解咁钟意去Cafe呢? 我个人之见就觉得因为可以一大班人玩游戏,又可以有个地方食下野,饮下野,任坐。斯斯文文中带d狂野都得,但大叫就唔得。而为左解决唔比人大叫,终于社会显生出party room(好痴线嘅谂法,但可能啱架~)。Cafe vs Party Room,你又会点选择呢? 当然Cafe 都有好多粉丝嘅,不过不能否认,Party room的确抢左唔少Cafe 嘅客。包括之前排晒队嘅旺角Cafe。依家Cafe要突围而出,就要变打卡胜地,不论环境装修,食物放置嘅美感,样样都好讲究先可以吸引到客。讲下主角先,差d妹仔大过主人婆,讲其他野还多过间Cafe。今次同大家介绍返这间Cafe,点解呢?因为佢嘅野食,讲坚嘅: 几好食!可惜之处就系个环境差左少少,位又窄,设备旧。咁环境差左D,所以,有点被遗忘嘅感觉出现。总结:其实都不防可以试下架~
Score 分数: 70

总结:其实都不防可以试下架~