最近先知原来可以写便利店嘅食评...😂 最近疫情咁严重,好少出街食饭,都系买外卖比较多。今日经过呢间位于乌溪沙嘅OK便利店特登细心留意下佢哋有咩熟食可以买!👀 其实今次我系第一次试OK便利店嘅熟食,感觉都几新奇!呢度卖嘅熟食唔算多,有卖几款Pizza 、蛋挞 、意粉、薯饼 & 3款CP鸡翼! 估唔到呢度都食到CP嘅香辣鸡翼😛 唔洗喺屋企自己焗鸡翼咁麻烦,都几方便。留意返蛋挞出炉时间有分时段,想食新鲜热辣嘅蛋挞就要睇时间做人啦👀❤️ 烟肉蘑菇薄饼 $20以$20一个pizza嚟讲,我唔会要求太高或者要求佢好好食😗 饼底系面包底,质感同面包一样松软,食落的确似食紧面包pizza。茄酱偏少,得薄薄一层,唔太食得出茄酱味道。芝士分量亦唔多😬 不过整体味道都够味,因为烟肉&蘑菇味都好出、几浓味,烟肉就略咸。好食度:⭐️⭐️⭐️ (3/5)❤️ 夏威夷薄饼 $20个人嚟讲我系麻麻地有菠萝嘅pizza,但朋友想食就买咗嚟试下。味道正常,火腿&菠萝都算多,如果多啲芝士&茄酱就更好😌好食度:⭐️⭐️ (2/5)❤️ 香辣鸡翼 $14.5同平时食嘅CP鸡翼味道一样,又辣又惹味,唔会焗得太干,略嫌摊冻咗少少。好食度:⭐️⭐️✨

❤️ 烟肉蘑菇薄饼 $20
烟肉蘑菇薄饼
好食度:⭐️⭐️⭐️ (3/5)

❤️ 夏威夷薄饼 $20
夏威夷薄饼
好食度:⭐️⭐️ (2/5)

❤️ 香辣鸡翼 $14.5
香辣鸡翼
好食度:⭐️⭐️✨ (2.5/5)

餐厅推荐度:⭐️⭐️✨ (2.5/5)
比我想像中质素更好,又平又可以医饱肚!
外卖自取