2023-05-25
今日同阿妈去中环大会堂😀看期待已久,叶振棠演唱会😀去到一间新开冇几耐餐厅想试吓,未行到清餐厅门个侍应热情咁行落嚟迎接我哋,提醒我哋小心梯级😘,及见老人家行得唔好,好细心咁问需唔需要坐近门口位?😊 当我们坐低后马上递递上餐牌及杯温水😄资讯我们是否看7:30演唱会,我话系,你怎么知道,个侍应笑笑口说餐厅把八成以上都系。 我问佢今晚有咩好推介?待应话佢哋个焗雪鱼好出色,会啱老人家食,个鱼好嫩滑、同埋套餐抵食做紧2百几元,平时单点都差唔多,有埋餐汤、甜品'头盘沙律,超值😜 我听从待应介绍'出嚟果然冇令我失望,头盘超大粒,日本带子沙律,加埋牛油果酱,我妈边食边赞'个带子好味鲜甜,个鳕鱼出嚟,又令到我惊喜,摆盘好精美,鳕鱼食落去好Juice,超好味👍👍👍😋😋😋,到甜品鸡蛋仔雪糕好怀旧也好好味👍 总的来讲呢一餐食🉐️超值又好味又开心
当我们坐低后马上递递上餐牌及杯温水😄
我听从待应介绍'出嚟果然冇令我失望,
总的来讲呢一餐食🉐️超值又好味又开心