2020-03-29
全粉红嘅花花装修,少女味浓,其实唔系好衬我,不过朋友想试就一齐去试下。waiter 话和牛同海胆都无,其实有啲无奈,因呢两个系餐厅signature, 但都无办法,唯有拣明太子鸡翼同比目鱼,明太子鸡翼一上台就闻倒好香同好重豉油味,咬落去好juicy 又热辣辣好好味,比目鱼嚟到一阵有蚊滋,waiter 好好,即使我食过佢都主动帮我地换,除咗比目鱼外旁边仲有厚切鸡脾菇,囗感好好。甜品我地拣咗仲夏野莓,即系杂莓海绵蛋糕雪糕,呢个有惊喜,因为…揾唔倒蛋糕喺边,睇咗一阵,原来系面𠮶少少绿色系海绵蛋糕,真系估佢唔倒,士多啤梨唔甜,份量好少,不过雪糕系几好味嘅。唔少得点咗我钟意嘅mocha …虽然overall唔算好高质嘅食物,不过开心好简单,轻轻松松食餐饭,唔限时唔会太嘈,服务有礼貌其实已几满足
唔少得点咗我钟意嘅mocha …