2023-10-05 121 浏览
依家猫猫Cafe,除咗多猫之外,都好多嘢食,而且嘢食味道都唔错首先我叫左佢哋嘅滋味拼盘。拼盘入面有薯条、黄金鸡块、纽西兰鱼宝同炸鸡翼。我真系好钟意𠮶啲小食,薯条炸得好酥脆,口感好好,尤其系薯条嘅外脆内软嘅口感特别吸引我。黄金鸡块都好正,每一块都好有味道。纽西兰鱼宝油炸得恰到好处,外脆里嫩,令人回味无穷。炸鸡翼亦都好好食,皮炸得香脆,肉质鲜嫩多汁。而且仲配有茄汁同蛋黄酱。另外我叫左美国嫩鸡胸配蜜糖芥末酱。鸡胸肉煎得好嫩滑,肉质非常嫩,每一口都好多汁。蜜糖芥末酱系一个绝配,酸甜辣香,令鸡肉更加美味。底下总会有薯蓉配搭。除咗食物之外,我仲试咗佢哋嘅咖啡同梳打水。咖啡香浓,苦甜恰到好处,令我精神一振。梳打水,好适合配合小食一齐享用。要注意返呢间,每人最低消费系$100,入去之前都要消毒下双手同埋着鞋套,而且有得买猫零食俾猫猫食😽😽