2019-10-01 539 浏览
日期:9月29日人数:6人星期日,一行四个同事去左另一个住系跑马地的同事屋企玩,晚餐连埋同事的靓女roommate一齐去附近的西餐厅开餐。Walk-in岩岩好仲有位,于是就入左去啦。我哋点左Caesar salad、蘑菇阔条面、辣肉肠pizza,同埋一整份Spare Ribs。整体来讲食物味道中上。沙律菜新鲜,而阔条面酱汁够浓郁。Pizza够薄脆,如果再落多啲Mozzarella 就会更加好食。Spare ribs够晒大份,配菜嘅薯条份量亦都好多。Ribs配上菜丝沙律一齐食会比较清新,无咁腻。最后我哋带咗一个雪呢拿雪糕+朱古力曲奇作为甜品,雪糕滑而曲奇甜,伴有士多啤梨同香蕉,有冰火两重天嘅感觉。环境唔算好fancy,但干净卫生,座位都算系宽敞,服务质素良好。
日期:9月29日
人数:6人