2015-11-15 744 浏览
难得一支公喺尖沙咀,本来谂住求其食个沙嗲王算,点知㩒䢂既时候偶然发现呢间新开既餐厅,于是就入去试下!餐厅装修十分新净,应该系刚开业唔系好耐!Set Lunch既选择都算丰富,前前后后有几个menu差唔多二十个选择!黑糖竹蔗冰:跟餐既竹蔗冰用左黑糖取代冇咁健康既糖水,除左更加健康之余更加唔会好似一般竹蔗水咁甜。不过,唔知系咪因为唔记得叫「少甜」既关系,总系觉得都系甜得济!水煮牛肉 ($58):水煮牛肉煮到非常入味,辣得黎带点麻既味道虽然唔系完全正宗,但系「冇十足都有八九成似」,抵赞!将D汁捞埋加左$8大元upgrade既菜饭简直开胃到极,认真一流!总括黎讲,呢度既午餐性价比真系十分高。下次夜晚有机会一定要试下佢果个「渔牧混猪」招牌菜!
黑糖竹蔗冰
水煮牛肉