2024-12-15 125 浏览
今日打完拳发觉楼下原来开咗呢一间菲律宾过江龙T.Co!!😆😆我系一个劲钟意食卷饼嘅人,所以今日打完拳劲肚饿,天气又冻就好晏叫一个外卖返屋企食😆餐厅系以外卖为主,不得不赞服务员的态度友善,环境都好干净企理,第一印象都相当唔错🫰🏼这次我点了鸡肉卷饼、牛肉卷饼以及烤鸡肉大碗饭,嗌多几款同屋企人一齐share仲可以试吓唔同嘅款😏🐥鸡肉卷饼鸡肉卷饼的外皮烟烟韧韧!内馅丰富除咗鸡肉之外,仲有蕃茄青瓜等等嘅配料,口感非常丰富😛😛鸡肉嫩滑,搭配上特制的酱汁,带有淡淡的甜味,简直食唔停口🥩牛肉卷饼牛肉卷饼同样令人惊喜。肉味好浓,配埋辣辣地酱汁,好惹味😆烤鸡肉大碗饭煮食同埋配料,基本上系同菲律宾卷嘅系一样,只不过系转咗做饭,作为饭桶嘅我觉得超好𩠌饭😂😂😂呢度嘅套餐系$60都包埋嘢饮嘅,而呢度佢而家嘅咖啡都做紧买一送一如果唔饮咖啡嘅朋友亦都可以嗌其他汽水

🐥鸡肉卷饼

🥩牛肉卷饼

牛肉卷饼同样令人惊喜。肉味好浓,配埋辣辣地酱汁,好惹味😆

烤鸡肉大碗饭